Diensten

Het organiseren van een bruiloft is heel veel werk en dat wordt vaak onderschat. Niet alleen kost het heel veel tijd, je moet op een boel momenten en onder tijdsdruk beslissingen nemen over zeer uiteenlopende zaken. Zaken waar je je normaal helemaal niet mee bezighoudt en waar je misschien ook de kennis helemaal niet van hebt. Ik als weddingplanner heb deze wel en dat geeft jullie alleen maar voordelen. Jullie dag wordt door mij met zorg en persoonlijke aandacht een vertaling van jullie wensen. Ieder bruidspaar is uniek en afhankelijk van jullie eigen wensen maak ik dus elk voorstel op maat. Jullie beslissen op welke onderdelen jullie mij willen inschakelen.
 

Komt dit je bekend voor....?

Je wilt zorgeloos genieten.
---
Je gaat trouwen ! maar je weet niet waar je moet beginnen.
---
Je wilt zelf bepalen wat je wilt, maar niet maandenlang alle vrije uurtjes besteden aan zoektochten op internet naar leveranciers etc....
---
Je wilt geen slapeloze nachten over alles wat nog geregeld moet worden en/of mis dreigt te gaan.
---
Je wilt geen stress over alle regeldingen, maar een onbezorgde verlovingstijd met vooral leuke keuzemomenten.
---
Je wilt een of meerdere van je gasten niet belasten met het ceremoniemeesterschap en je wilt dat zij ook een leuke dag hebben en kunnen genieten.
---
Je wilt genieten van een onbezorgde en fantastische trouwdag waarbij de gehele organisatie op jullie trouwdag uit handen wordt genomen.
---
Je weet wat je wilt, maar je wilt op onderdelen ondersteuning.
---
Je bent enthousiast begonnen aan het organiseren van jullie huwelijksdag maar je loopt tegen problemen aan en/of je komt in tijdsnood.
--
theway2yourwedding kan op diverse momenten en in diverse onderdelen professionele ondersteuning bieden.
---

Let's get started !! There's a lot of work to do !