Een betoverend huwelijksaanzoek

Je weet het zeker! Dit is de liefde van je leven. Je wilt dolgraag een bijzonder huwelijksaanzoek gaan voorbereiden maar weet niet waar te beginnen? Of je hebt een fantastisch idee, maar je loopt vast in het realiseren ervan.

Vertel me wat jouw wensen en ideeën hierover zijn. Ook is het van belang om te weten wie jouw partner is. Waar hij of zij van houdt en waarmee je jouw partner echt op een creatieve en mindblowing manier kunt verrassen. Ik ontwerp conform jouw wens(en) en je budget een prachtig en persoonlijk huwelijksaanzoek. Pas als de vorm en de inhoud van het aanzoek voor jou hé-le-maal de wauw-factor hebben maak ik het plan concreet en kan ik je ook een kostenoverzicht geven. De kosten zijn natuurlijk volledig afhankelijk van het aanzoek (de locatie, de voorbereidingstijd en de aankleding/benodigde spullen).

Na jouw akkoord gaan we aan de slag om het aanzoek te organiseren. Ik zorg ervoor dat alles op de locatie tot in detail is geregeld en klaarstaat. Het enige dat je zelf nog hoeft te doen is straks je partner................ten huwelijk vragen!

Wil je jouw aanzoek klein en ingetogen op een plek die voor jullie een grote betekenis heeft of wil je zoveel mogelijk familie en vrienden hierbij betrekken en het groots aanpakken.
Op zomaar een dag....of een voor jullie bijzondere (feestelijke) dag of een verjaardag?
Wil je een traditioneel aanzoek waarbij je jouw partner op je knieën ten huwelijk vraagt?
En....what about live muziek met een liedje speciaal voor jouw partner geschreven en gezongen of gespeeld? Of toch liever met een te gekke beat door de speakers?
Wil je bloemen, véél bloemen of een thema, alles in een bepaalde sfeer, kleur of stijl?
Een aanzoek.....aan zee, in het bos, in het park, in de lucht, in het water?

Waarvoor je ook kiest: realiseer een droom!
Een huwelijksaanzoek is een bijzonder en een heel emotioneel moment.
Je bewaart het koestert dat voor de rest van je leven
en je wilt daar met een warm gevoel op terugkijken.