Kosten

Budgetplanning

Aan een bruiloft hangt een prijskaartje. Hoe groot dat prijskaartje wordt is afhankelijk van de invulling die je wilt geven aan jullie trouwdag. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aantal dag- en avondgasten, de locatie, het vervoer, de bruidskleding, het thema & het ontwerp.
Wil je een kleine besloten bruiloft met familie en alleen hele goede vrienden, of wil je juist heel veel collega's, veel vrienden en een groot spetterend (dans)feest.

Een globale indicatie van de kosten van een aantal belangrijke onderdelen zijn:

  Gemeentehuis
(Dit is afhankelijk per gemeente, op vrijdag en zaterdag geldt een toeslag)
500,-
  Kerk 250,-
  Notaris (opstellen van documenten) 500,-
  Bruidskleding 2500,-
  Bruidsboeket & corsages 350,-
  Bruidstaart 250,-
  Locatie voor 25 daggasten 1250,-
  Avondfeest met 100 gasten 2500,-
  Feestband bij avondfeest 2500,-
  Fotograaf 1000,-
  Videograaf 1000,-
  Drukwerk / trouwkaarten + postzegel (100pers.) 250,-

Natuurlijk wil je ook heel graag weten aan welke kosten je moet denken als je theway2yourwedding inschakelt. Juist omdat elke bruiloft uniek is en je daarin volledig je eigen gevoel, wensen en invulling geeft is het geven van een kostenindicatie op voorhand heel lastig. Want dat hangt er allemaal vanaf op welke (onder)delen je ondersteuning zoekt en/of de dingen die je wilt uitbesteden en de tijdsinvestering die daarbij hoort. Kijk eens bij diensten. Zo krijg je een indruk van wat er allemaal mogelijk is. Maar stel vooral al je vragen en we kijken samen naar what suits you the best!