Werkwijze

What's the plan ?!

Ik plan met jullie een eerste afspraak. Daarin maken we kennis met elkaar en kijken we of er een klik is tussen jullie en mij. Die klik is een absolute must voor een succesvolle en fijne samenwerking. We gaan bij een vervolg namelijk veel met elkaar te maken krijgen en het is dus belangrijk dat we dezelfde "taal" spreken en een goed en fijn gevoel bij elkaar hebben. Het is voor mij ook heel belangrijk om een goed beeld te krijgen bij wie jullie zijn, wat jullie wensen, dromen en verlangens zijn voor jullie huwelijksdag. Zoals je onder diensten kunt lezen zijn er verschillende momenten en mogelijkheden waarbij je theway2yourwedding kunt inschakelen.

Ik zal een voorstel voor jullie uitwerken dat aansluit op al jullie wensen en mijn mogelijkheden. Ik werk met een vast kostenoverzicht. zodat je van te voren weet waar jullie aan toe zijn en je geen onverwachte kosten achteraf krijgt.

Zeggen ook wij "ja" tegen elkaar dan heffen wij samen het glas en gaan we aan de slag om jullie droomhuwelijk te realiseren.